Esiintyjähaku on käynnissä. Lue lisää alla olevasta linkistä!

Suomen suurin nuorten taideharrastuksia kokoava viikonloppufestivaali esityksineen ja kursseineen järjestetään parittomina vuosina. Tässä festivaalissa pääosassa ovat nuoret (13-29-v), ja heidän itsensä tekeminen. Nuori Kulttuuri Festival tehdään nuorilta nuorille. Tarjoamme läpileikkauksen siitä, mitä taideharrastusten parissa parin vuoden aikana on oikein tapahtunut eri taidelajeissa. Mistä nyt puhutaan, ja mikä on harrastamisessa just nyt IN.

Kohdataan, koetaan, opitaan ja inspiroidutaan. Festivaaleilla oppiminen ja näkyväksi tuleminen ovat tärkeimmät elementit. Monipuolisten kurssien kautta, jossa jokainen osallistuja voi kehittää omaa osaamistaan, toinen toistaan erilaisimpien kouluttajien johdolla. Ei siis enää tarvita ryhmää osallistumiseen. Riittää vain, että nuorella on palo, ja kiinnostus mitä erilaisempia taiteita kohtaan.

Monia taidelajeja yhdistävä festivaali luo uuden väylän tutustua uusiin tekijöihin ja tulevaisuuden tähtiin. Niihin, jotka tulevaisuudessa määrittävät miltä kulttuurimme oikein näyttää. Haemme uudenlaisia onnistumisen kokemuksia, sekä tapaa, jolla kohdata omia idoleita ammattitaiteen kentältä.

Tapahtumassa ovat mukana niin sirkus, kirjallisuus, kuvataide, mediataide kuin elokuvat sekä monet muutkin mahdolliset taiteenlajit. Lajien mukaan tuleminen mahdollistuu laajojen yhteistyötahojen ansiosta, jotka toimivat myös sisällöntuottajina festivaaleilla. Nuori Kulttuuri Festivalin sidosryhmään kuuluvat järjestävän kaupungin lisäksi muun muassa Nuoren Voiman Liitto, Lasten ja Nuorten Taidekeskuksen Säätiö, Nuori Taide ja Suomen Nuorisosirkusliitto.

Ensimmäinen Nuori Kulttuuri Festival järjestetään Porissa 21.-23.5.2021 ja haku esiintyjäksi festivaaleille avautuu tammikuussa 2021.

Tule tehdään tää yhdessä!

Porin kaupungin logo