Digialustalle rakennettu uniikki monitaidefestivaali Nuori Kulttuuri Digifestival Pori 2021 järjestetään 21.-22.5.2021. Digifestari tuo esiin kulttuuriharrastamisen kirjon omakohtaisesta tekemisestä keskusteluun kulttuuriharrastamisen hyvinvointivaikutuksista. Yhteisöllisyys on säilytetty vahvana myös digitaalisena. Digifestareiden kohtaamisalustana toimii ensikertaa Nuori Kulttuurin historiassa Discord. Alusta mahdollistaa suoran chättäämisen aihekohtaisesti.

Tämä kaikki on ilmaista workshopeja lukuunottamatta. Workshopien hinta on 7€ ja niitä voi ostaa sivun laidassa olevasta lippukaupasta tai liveto.io.

Toukokuussa voi kokea jotain ennenkokematonta - yhdessä.

VÄLINEET

Tarvitset osallistuaksesi älypuhelimen tai tietokoneen sekä verkkoyhteyden.

MODERAATTORI

Moderaattorit ovat henkilöitä, jotka tapahtuman taustalla ja takaavat turvallisen ja asiallisen keskustelun. Tehtäviin kuuluu valvoa sitä, että käytävän keskustelun sisältö vastaa kyseisen keskustelun kriteerejä, sääntöjä ja että se yleensäkin pysyy hyvän maun ja netiketin mukaisena.

VIMEO

Digifestivaalin live-streamit toistetaan Vimeo videotoistopalvelun kautta. Streamien linkit löytyvät ohjelmasta tapahtuman aikana.

DISCORD

Discord toimii digifestivaalin kohtauspaikkana. Keskustelualustan festarinuotiolla voi käydä keskustelua festareiden aiheista ja esityksistä. Discordia voit käyttää niin mobiilissa, kuin tietokoneellakin. Discord toimi myös applikaatiolla, jonka voi ladata sovelluskaupasta ilmaiseksi.

YOUTUBE

Festivaalin Digistagen alusta, johon lauantaina aukeaa nähtäväksi tasatunnein uusia esityksiä. YouTube toimii sekä selaimessa, että sovelluskaupoista löytyvästä applikaatiosta.

ZOOM

Zoom on videotapaamispalvelu, joka tarjoaa mahdollisuudet videokuva- ja ääniyhteyteen, näytön ja materiaalin jakamiseen sekä pienryhmätyöskentelyyn. Osa digifestarin keskusteluista tapahtuu Zoom -palvelussa. Linkit löytyvät tapahtuman aikana ohjelmasta.

Uutiset

huhtikuu 20, 2021

huhtikuu 1, 2021

maaliskuu 16, 2021

helmikuu 10, 2021

Porin kaupungin logo