Kulttuurisen nuorisotyön kahvit

Tule kuuntelemaan uusia tuulia kulttuurisen nuorisotyön kentältä. Kulttuurisen nuorisotyön kahvit -ovat virtuaalinen tapaamispaikka ajatusten vaihtoon kulttuurisesta nuorisotyöstä kiinnostuneille. Kahvihetkiä järjestään 1–2 kertaa kuukaudessa ja koolle kutsujina toimivat Nuori Kulttuuri ja Kanuuna. Kaikille avoimissa kahvikutsuissa pureudutaan alustajan johdolla erilaisiin toimintamuotoihin ja toteutuksiin. Tapaamiset toteutetaan Microsoft Teams -kokouksina.

Hetkissä vaihdamme myös kokemuksia ja ideoita, sekä pohditaan kulttuurista nuorisotyön muotoja nyt ja tulevaisuudessa. Jokaisessa hetkessä on mukana fasilitaattori, jonka avulla pureudutaan hetkessä oleviin teemoihin ja keskustellaan työn arjesta, sekä luodaan verkostoa vahvemmaksi. Tule mukaan kahvittelemaan! 

Kevät 2023

9.2. klo 13:00-14:30  Kulttuurisen nuorisotyön tekijöiden minglaushetki

Ideoita ja Innovaatioita. Kysymyksiä ja vastauksia. Rakennetaan yhdessä kulttuurista nuorisotyötä vahvemmaksi.   Ninni Parviainen (Kanuuna) ja Johanna Hurme (Nuori Kulttuuri) keskusteluttavat ja sparraavat tekijöitä projekti-ideoiden ja työhön liittyvien visaisten kysymyksien osalta. Varaa mukaasi ideoita ja kysymyksiä, jotka liittyvät kulttuurisen nuorisotyön tekemiseen, rahoituksiin, hankeideoihin, yhteistyökumppaneihin yms.

🗓 lisää kalenteriin (iCal/Outlook)
Mukaan pääsee liittymään täältä

10.3 Klo 10:00-11:30  Harrastamisen Suomen Malli osana kulttuurista nuorisotyötä -paneelikeskustelu

Keskustelua Harrastamisen Suomen Mallista Kulttuurisen nuorisotyön tulokulmasta käsin. Keskustelijat julkaistaan myöhemmin.

🗓 lisää kalenteriin (iCal/Outlook)
Mukaan pääsee liittymään täältä

30.3. klo 13:00-14:30 Osallisuuden ja vaikuttamisen mahdollisuudet kulttuurisessa nuorisotyössä

Osallisuus ja vaikuttaminen nuorten ehdoilla Kulttuurisen nuorisotyön ehtona maailmalla. Vieraana Hollantilaisen Formaat yhdistyksen Stijn Belmans, joka on tehnyt tutkimustyön nuorten vaikuttamisesta. Huom! Keskustelu käydään englanniksi.

🗓 lisää kalenteriin (iCal/Outlook)
Mukaan pääsee liittymään täältä

28.4. klo 10:00-11:30 

🗓 lisää kalenteriin (iCal/Outlook)
Mukaan pääsee liittymään täältä

19.5. klo 10:00-11:30  Ympäristö ja luonto osana kulttuurisen nuorisotyön tulevaisuusajattelussa

Esittely julkaistaan piakkoin....

🗓 lisää kalenteriin (iCal/Outlook)
Mukaan pääsee liittymään täältä

Haluatko päästä mukaan Kulttuurisen nuorisotyön postituslistalle?

Julkaisemme Kulttuurisen nuorisotyön uutiskirjettä Nuori Kulttuurin toimesta. Kirjeet tulevat usein niin, että muistuttavat Kulttuurisen nuorisotyön kahveista samalla. Pääset mukaan postituslistalle tästä linkistä: https://airtable.com/shrkk6eEukXjDjW5t, jos alla oleva lomake ei avaudu.

Muista myös Kanuunan ylläpitämä Kulttuurisen nuorisotyön kanava Discordissa: https://discord.com/invite/bK7uvbf