Kulttuurisen nuorisotyön kahvit

Tule kuuntelemaan uusia tuulia kulttuurisen nuorisotyön kentältä. Kulttuurisen nuorisotyön kahvit -ovat virtuaalinen tapaamispaikka ajatusten vaihtoon kulttuurisesta nuorisotyöstä kiinnostuneille. Kahvihetkiä järjestään 1–2 kertaa kuukaudessa ja koolle kutsujina toimivat Nuori Kulttuuri ja Kanuuna. Kaikille avoimissa kahvikutsuissa pureudutaan alustajan johdolla erilaisiin toimintamuotoihin ja toteutuksiin. Tapaamiset toteutetaan Microsoft Teams -kokouksina.

Hetkissä vaihdamme myös kokemuksia ja ideoita, sekä pohditaan kulttuurista nuorisotyön muotoja nyt ja tulevaisuudessa. Jokaisessa hetkessä on mukana fasilitaattori, jonka avulla pureudutaan hetkessä oleviin teemoihin ja keskustellaan työn arjesta, sekä luodaan verkostoa vahvemmaksi. Tule mukaan kahvittelemaan! 

SYKSY 2022

Pe 25.11. klo 10.00–11.30

Monikulttuurinen nuorisotyö

Vieraana Nuori Kulttuuri Roots-toimija Familia ry.  Vierastuokion jälkeen päästään keskustelemaan yhdessä aiheen parissa.

🗓 lisää kalenteriin (iCal/Outlook)
Mukaan pääset liittymään täältä.

Pe 16.12. klo 10:00–11:30

Tapahtumatuotannon joukkoistaminen kulttuurisessa nuorisotyössä -paneelikeskustelu

Vieraana tuottamisen joukkoistamisen asiantuntija Elina Ala-Nikkola (Metropolia),  Jani Lastuniemi(Mikkelin Nuorisopalvelut, Nuori Kulttuuri On Air 2022 -tuottaja). Muut vieraat julkaistaan myöhemmin

🗓 lisää kalenteriin (iCal/Outlook)
Mukaan pääset liittymään täältä.

Haluatko päästä mukaan Kulttuurisen nuorisotyön postituslistalle?

Julkaisemme Kulttuurisen nuorisotyön uutiskirjettä Nuori Kulttuurin toimesta. Kirjeet tulevat usein niin, että muistuttavat Kulttuurisen nuorisotyön kahveista samalla. Pääset mukaan postituslistalle tästä linkistä: https://airtable.com/shrkk6eEukXjDjW5t, jos alla oleva lomake ei avaudu.

Muista myös Kanuunan ylläpitämä Kulttuurisen nuorisotyön kanava Discordissa: https://discord.com/invite/bK7uvbf